SuperDunes

Wat is SuperDunes

Een muziekproject van mensen uit de regio Noord-Holland plus daarbuiten. Samen maken we mooie luisterliedjes, en video’s.

Chris, wat is jouw rol

Ik componeer de muziek, breng de muzikanten bij elkaar en probeer iedereen te enthousiasmeren om net als ik met dit project muzikaal een stapje verder te komen.

Wie kunnen er meedoen

In principe iedereen die op een goed niveau een instrument bespeelt, liefst komend uit de regio Kennemerland. Dat maakt de lijntjes lekker kort en dat werkt wel zo prettig. Maar als iemand een stukje wil rijden om mee doen, ook prima.

Hoe gaat het in z’n werk

In principe maak ik de composities en speel deze in met de piano. Daarna nodig ik anderen uit om partijen in te spelen. Als een deelnemer in staat is een partij zelf uit te werken of met improviseren iets toe te voegen, dan graag.

Ga jij alles componeren

Dat hoeft niet, als er anderen in de regio zijn die mooie luisterliedjes maken en ze op deze manier willen vastleggen, dan is dat heel welkom.

Hoeveel werk is er al

We beginnen net. Ik heb een stuk of zes songs klaar liggen om mee aan de slag te gaan. Op dit moment zijn we met drie liedjes bezig. Ik hoop over een paar weken een eerste liedje klaar te hebben.

Waar is de muziek te zien of horen

Vooral via internet, op de pagina www.facebook.com/superdunes. Ook komt er een YouTube kanaal. We plaatsen updates over de voortgang van een liedje. Wat lukt er wel en wat niet, wat inspireert ons. Ook vragen we luisteraars om mee te denken. Voor het plaatsen op YouTube voegen we ook videobeelden toe om de muziek visueel aan te kleden.

En live optreden?

In principe voorlopig niet, want SuperDunes is geen band, maar een projectgroep. Maar wie weet wat er in de toekomst nog gebeurt, ik sluit niks uit.