Wie is Chris Kesting

In zijn vrije tijd is Chris paragliding-piloot en vliegt hij met name in de Alpen. In zijn werk is hij een gedreven mediamaker.

Chris: “Ik ben rond mijn 20ste begonnen bij Doorgeest in Amsterdam. Daar werd ik opgeleid tot fotograaf en cameraman. Vervolgens heb ik samengewerkt met vele vakmensen, altijd met het idee van hen te leren en ook weer door te geven wat ik opgestoken had. In dit vak blijf je leren en dat is prachtig. Nadat ik enkele jaren in loondienst had gewerkt, startten mijn vader en ik een nieuw bedrijf in Castricum. Ook ben ik enkele jaren als freelance cameraman voor diverse omroepen actief geweest.

In de huidige setting voel ik me volledig in mijn element. Ik maak met mijn collega’s mooi inhoudelijk werk van hoge kwaliteit, voor scherpe tarieven, maar niet via stroperige processen. Veel klanten maken al jaren gebruik van onze diensten.”

info@chriskesting.nl
+31 6 55 152 621

top.jpg